Pienelle Pingu-fanille sukulaispojalle toivottiin 3-vuotislahjaksi Pingu-aiheista kakkua. Ja sisältä piti löytyä mustikkaa ja suklaata. Kyllä muuten tuli Pinguja veivattua hetki jos toinenkin, ennen kuin olin jotenkin tyytyväinen lopputulokseen. Pientä päänvaivaa tuotti myös mustikan ja suklaan yhdistäminen, omasta mielestä ainoa mustikkaan sopiva suklaa on valkosuklaa. Niinpä sitten päätin tehdä tumman kakkupohjan kaakaolla kostutettuna ja täytteiksi mustikka-ja valkosuklaamousset. Toivottavasti tämä maistuu!

Mustikkamousseen tuli 1 Flora vispi, 1/2 purkkia vaniljatuorejuustoa, 1/2 purkkia ranskankermaa, mustikkasosetta, 4 liivatetta, vadelmamehua, sokeria, vaniljasokeria. Valkosuklaamousse piti sisällään 1 Flora vispin, 1/2 purkkia vaniljatuorejuustoa, 1/2 purkkia ranskankermaa, 1 levy Pandan valkosuklaata sulatettuna, tilkka kahvia, 2 liivatetta ja ripaus sokeria (ei olisi kyllä tarvinnut).

Päällinen marsipaania ja koristeet sokerimassaa.