Siskoni saavuttaa sunnuntaina viimeinkin aikuisiän ja tämän kunniaksi hän halusi tarjota työpaikallaan kakkua. Toiveena oli ainakin korkokenkä ja paljon kimalletta, sekä minttusuklaatäytettä.

No tämä sisko sitten päätti ruveta eräänä päivänä kenkätaiteilijaksi ja laittoi lapset katsomaan Tuomas veturia... Ehkä meikäläisen taidoilla ei mitään terveysjalkineita tehdä mutta ihan kelpoja juhlapopoja syntyi muutama kappale. Vapaalla kädellä piirsin ensin mallin ja sitten vaan taivuttelin tukien päälle kuivumaan, ei ollut kovinkaan vaikeaa loppujen lopuksi.

Kakun päällinen mustaa karkkimassaa ja koristeet sokerimassaa. Kimallepölyä löytyy keuhkoista varmaan vielä ensi viikollakin...

Kakun täytteenä siis minttusuklaamousse (1 Flora vispi, 1 ranskankerma, 1 vaniljatuorejuusto, loraus minttulikööriä, 2 liivatetta, vähän Marianne crushia, kaakaojauhetta ja levy Pandan tummaa suklaata sulatettuna).

Lopputulokseen olin nyt suht tyytyväinen, tosin karkkimassa loppui kesken, enkä saanut reunoja viimeisteltyä ihan haluamallani tavalla. Joo-o, tässä asiassa minussa asuu pieni perfektionisti ja kaikki suunnittelemattomat epäkohdat häiritsevät omaa silmää...

Kakun kuvaus iltamyöhällä ja uusintayritys aikaisin aamulla ei oikein tuottanut tämän kummempia kuvia.